Безкоштовний семінар консультація
Інвестиції в нерухомість Туреччини у 2024 р
ctmturkey@gmail.com
b.mamedov@orkahomes.com
Замовити дзвінок
0

Віддалені покупки актуальні як ніколи

На початку 2021 року кордони між країнами частково зачинені - в повному обсязі і не для всіх, але міжнародні пересування все ще ускладнюються пандемією. І якщо у вас немає дозволу на проживання, робочої візи і вимога останнього часу ПЛР тесту, то на свою територію багато держав не пустять.

Пандемія, однак, не завадить придбати нерухомість за кордоном. Туреччина пропонує можливість зробити покупку без особистого візиту. Якщо до 2020 року дистанційні угоди були не дуже популярні (але все ж проводилися, і Туреччина тому відмінне підтвердження), то пандемія буквально змусила відпрацювати цей механізм до досконалості. І сьогодні є хороша можливість іноземцям віддалено зробити покупку своєї нерухомості.

Алгоритм дистанційній угоди з нерухомістю за кордоном

Крок 1. Вибір об'єкта

Процес віддаленої покупки починається з вибору підходящого об'єкта за допомогою безкоштовного сервісу по підбору нерухомості в Туреччині - https://ctm-group.com.ua

Він являє собою актуальну базу об'єктів, в якій можна знайти квартири і вілли в Фетхіє і Аланії по заданих параметрах. Скористайтеся пошуковою системою самостійно або залиште заявку для нашого менеджера. Він зв'яжеться з вами найближчим часом і допоможе підібрати всі підходящі варіанти житла.

Як працює сервіс?

Агенція закордонноі нерухомості CTM-Group тісно співпрацює із забудовниками і керуючими компаніями в Туреччині, а тому може запропонувати широкий вибір об'єктів нерухомості. Всі актуальні варіанти розбиті на декілька розділів:

Окремі вілли з басейном або вілла в житловому комплексі з загальним басейном;
Апартаменти в комплексі і готельні номери з отриманням гарантованого доходу;
У кожному розділі представлений перелік об'єктів, які доступні до покупки, броні на даний момент, і їх детальний опис (вартість, площа, умови, місце розташування тощо).

Далі ріелтор надсилає додаткові фото - і відеоматеріали і при необхідності проводить онлайн-покази. На цьому етапі важливо побачити не професійні кадри, а живі, на яких видно нюанси інтер'єру, територія комплексу, дорога до нього і багато іншого.

Після того як покупець визначився з об'єктом, він відправляє агенту особисті дані для складання договору бронювання. Потім його висилають клієнтові для підпису по електронній пошті. В цей же час вноситься передоплата, розмір може складати 5-20% або фіксовану суму (€ 1-5 тис.).

Після цього об'єкт знімається з продажу і починається підготовка до операції.

Крок 2. Підписання довіреності

Наступний крок з боку покупця - підготовка нотаріально завіреної за місцем проживання довіреності. Вона може бути складена на ріелтора агентства нерухомості або на стороннього юриста в Туреччині.

Складається документ або у вільній формі, або за наявним шаблоном - в залежності від вимог. Але в ньому обов'язково повинні бути прописані всі права і дії, які довірена особа може здійснювати від імені покупця (наприклад, оформлення податкового номера або права власності). Також туди вносяться дані по параметрах придбаного майна і його ціна.

Підписану копію довіреності відправляють експрес-поштою і довіреній особі, і забудовнику / продавцю. У деяких випадках вистачає тільки відсканованої копії, відправленої по електронній пошті.

Крок 3. Обмін контрактами

На основі отриманих раніше даних (інформація про об'єкт і покупця - готується основний договір з усіма супутніми додатками. Складається він на двох мовах: рідному для покупця і мовою тієї країни, в якій знаходиться об'єкт.

Договір відправляють покупцеві на підпис експрес-поштою (іноді - електронною поштою). Після паперу відправляються назад агенту / юристу, щоб на них поставив свій підпис продавець / забудовник.

У цьому ж договорі вказують реквізити для оплати і прописують графік внесення платежів, зокрема, якщо планується розстрочка.

Після оплати 100% нерухомості, відбувається оформлення прав власності на нового власника з одержанням ТАПУ.

Щоб випробувати сервіс підбору нерухомості в Туреччині від Агенціі закордонноі нерухомості CTM-Group і оцінити всі його переваги на собі, переходите за посиланням https://ctm-group.com.ua/catalog/turkey. Це дуже просто, швидко, зручно і вигідно!

Така послуга надається повністю безкоштовно, не зобов'язує робити покупку і в рази полегшує пошук квартири або будинку в Туреччині.

м. Одеса
м. Одеса
Місце проведення
Готель Моцарт, конференц зал
вул. Ланжеронівська, 13/1
Час проведення
17.00
Дата проведення
20 квітня
м. Kyiv
м. Kyiv
Місце проведення
IQ Business Center, конференц-зал
вул. Болсуновська, 13-15
Час проведення
17.00
Дата проведення
22 квітня
м. Харків
м. Харків
Місце проведення
Premier Palace Hotel Kharkiv, конференц-зал
пр-т. Незалежності, 2
Час проведення
17.00
Дата проведення
25 квітня
м. Дніпро
м. Дніпро
Місце проведення
Культурний центр «Мінора», конференц-зал
вул. Шолом-Алейхема, 4/26
Час проведення
17.00
Дата проведення
27 квітня